Bij deze Garantiemakelaar ben je aan het juiste adres!

Ga je voor een gokje of voor garanties?

Tromp Garantiemakelaars; in het hart van Middenbeemster én met een hart voor de Beemster en omstreken! Dé makelaar voor de aan –en verkoop van uw woning, het opstellen van een taxatierapport, of het afgeven van een realistische marktwaarde.

Door de jarenlange ervaring, ruim 40 jaar, zijn wij uitgegroeid tot woningexperts! Met een oog voor detail en door het vooropstellen van uw belangen, hebben wij onze dienstverlening geoptimaliseerd en blijven wij ons ontwikkelen.

Tromp Garantiemakelaars biedt u garanties; wij garanderen een geslaagde aan– en verkoop, maar vooral service en transparantie! U bent bij ons aan het juiste adres en wij nemen met alle liefde de zorgen omtrent uw (toekomstige) adres weg!

Het gehele Tromp team zet zich in voor uw opdracht en heeft regelmatig contact met u over de voortgang. Zo profiteert u van al onze expertise welke wij in huis hebben. Dat werkt efficiënt, effectief en prettig.

De garanties, klanten en cijfers spreken

64 verkochte woningen vanaf juni 2018 tot oktober 2019
27 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 30 dagen
100% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: 104%

Ons team

Bij Tromp helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Middenbeemster lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken