Contact

 
Tromp
Middenweg 152
1462 HL Middenbeemster
Nederland
Telefoon: 0299-683768
E-mailadres:
 
 
 

Tromp Garantiemakelaars, een gerenommeerd bedrijf in Middenbeemster. Al ruim 30 is Tromp Garantiemakelaars actief op het gebied van aankopen, verkopen en taxeren van eengezinswoningen, appartementen, boerderijen en exclusief onroerend goed

We kenmerken ons door een persoonlijke en klantgerichte manier van werken. Ontwikkelingen in ons vakgebied worden nauwkeurig bijgehouden. We zijn exact op de hoogte van alle details op het gebied van vastgoed waardoor wij u een optimale dienstverlening garanderen. Tromp Garantiemakelaars geeft u graag een kundig advies.

Het gehele Tromp team zet zich in voor uw opdracht en heeft regelmatig contact met u over de voortgang. Zo profiteert u van al onze expertise welke wij in huis hebben. Dat werkt efficiënt, effectief en prettig.

Tromp Garantiemakelaars, de juiste keuze voor u;

- Werelderfgoed Makelaar.
- Gecertificeerd (VastgoedCert, NVM, NVR, NWWI).
- Uw wensen staan centraal, samen bepalen we de juiste strategie.
- Digitaal klanten online dossier | 24 uur per dag toegang tot uw aan-/verkoopdossier.
- Eigen digitaal woningmagazine | iedere 6 weken een nieuwe uitgave met al ons woningaanbod. 
- Nieuwe verkooptools worden met regelmaat ingezet.

Wij streven naar tevredenheid voor zowel de verkoper als de koper van een woning. Dit maakt dat wij u de beste oplossingen kunnen bieden voor alles wat bij de verkoop van uw woning komt kijken.

Onze medewerkers passen graag hun kennis en ervaring toe om u op professionele wijze te helpen. In onze dienstverlening staan daarbij onze verkoopgaranties centraal.

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Verkoper van Rondeel 24
10

Ik heb niks op aan te merken!!!gewoon top goed contact en snel verkocht.. Ik zou je Tromp Garantiemakelaars echt aanbevelen..

Pieter Goëken
9

Vakmanschap, creativiteit en gedrevenheid gekoppeld aan empathie en commercieel denken en accuraat handelen zijn voor mij naast het zeer prettige contact de belangrijkste kenmerken die ik kan benoemen als ik denk aan de heer Tromp, Maarten Tromp en de rest van het enthousiaste Team.

Verkoper van Arendsburg 5
10

Er was een prettige samenwerking. De verkoop van ons oude huis is goed geregeld door makelaar Tromp.

Lees meer
Terug
Recent bekeken