Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Na een kennismaking gesprek is onze woning getaxeerd. Onze woning was toen nog verhuurd (kreeg hulp met de opzeg brief) nadat we wisten wanneer de woning vrij kwam zijn we gestart met foto's maken, de verkoop enz. Als ik vragen had werden die snel en vakkundig beantwoord.

Boye Mutsaerts
9

Tot op heden zeer positief gestemd over onze ervaringen met deze makelaar.

Anoniem
9

De makelaar houdt zich aan zijn afspraken, is transparant in de terugkoppeling en altijd eerlijk. De makelaar biedt graag service en doet dit een persoonlijke manier. We zijn tevreden klanten.

Mevr. Holtrup
9

Communicatie verliep soepel en snel. Problemen werden adequaat aangepakt. Goede verhouding prijs / kwaliteit Kortom zeer tevreden!

Vincent Nijhof
10

Maarten Tromp is een voorbeeld hoe een makelaar moet zijn. De combinatie van zijn enthousiasme, vooruitstrevend inzicht in zaken, anders denken en unieke manier van presenteren zorgt ervoor dat wij hem de ideale makelaar vinden.

Sandro Pronk
10

Snel schakelen en doen wat er beloofd wordt.

Mevr. Ans Schoone
10

Makelaarskantoor Tromp is een zeer professioneel en deskundig bedrijf. Zij kennen de markt erg goed en presenteren je woning bij verkoop op een representatieve en creatieve wijze. Alle medewerkers reageren adequaat en houden je van alle ontwikkelingen prima op de hoogte. Dankzij hun professionaliteit was onze woning snel verkocht.

Charl van Zijl
10

Dienstverlening verloopt prima. Deskundig en zeer betrokken.

Anneke Olieroock
9

gewoon goed

Anoniem
8

Van begin tot het eind goed en kundig geholpen door Willem Tromp en personeel.Willem weet waar hij over praat en is altijd berijd om mee te denken ,makelaardij Tromp is een begrip in de Beemster en vele huizen neemt hij ook in de verkoop .Daardoor is het ook zijn kracht dat er een snelle verkoop van het huis of object tot stand komt ,Tromp makelaardij neemt veel voor je uit handen .Conclusie een goed makelaars kantoor .

Anoniem
10

Duidelijke afspraken, goede kennis van de markt. Garanties durven stellen. Veel informatie van de stand van zaken! Top! Attent naar de kopers.

Mirjam Holtrup
8

Zeer content met alle aspecten

Anoniem
9

Goed contact, we werden steeds op de hoogte gehouden van de voortgang, snelle berichtgeving. Goede voorlichting over de afhandeling.

Wim Koning
9

Prettig en vertrouwd gevoel. Gewoon een mensemens

Mevr. Oostwouder
9

Wij hebben een goede en prettige samen werking met makelarij Tromp genoten. De bezichtigingen werden tijdig gemeld en goed begeleid.

Anoniem
9

Tromp Makelaars zorgde voor een prima begeleiding, met goede kennis van de markt. Zij hebben mij zowel bij de aankoop van mijn nieuwe woning als bij de verkoop van mijn bestaande woning goed geholpen.

Anoniem
10

Zeer deskundige makelaar, goed advies en zeer snelle en duidelike duidelijke communicatie. Presentatie huis van super!

Dhr. Goëken
9

Simpel gezegd: de juiste actie en aandacht op het juiste moment. Dus zeker een aanrader om mee samen te werken tijdens het verkoopproces en dus absoluut quality for money.

Mevr. Vlaar
10

Zeer tevreden over het verloop van de verkoop van de woning. Goede service,begeleiding,ondersteuning en deskundigheid. Zeer prettige samenwerking. Zeker aan te bevelen.

Mevr. Nowak
10

Zeer tevreden over het verloop van de verkoop van de woning. Goede service , begeleiding , ondersteuning en deskundigheid. Zeer prettige samenwerking. Zeker aan te bevelen.

Dhr. De heer B. Knispel
10

Een pro-actieve makelaar die let op alle details, met 'n back-office dat alles tot in de puntjes regelt.

Bas Tetteroo
8

Na dat jaren geleden uiterst vakkundig via Tromp Makelaardij de woningaankoop tot stand is gekomen. Was er bij de voorgenomen verkoop van onze mooie woning geenzins een twijfel om een andere makelaar te benaderen. Nu hopen we op een spoedige koper voor onze stolpvilla. Met de duidelijke en zeer mooie presentatie van de woning door Tromp Makelaardij zal het daar zeker niet aan liggen.

Dhr. Appelman
10

Duidelijke voorlichting. Leuke video gemaakt voor verkoop. Top fotograaf ingehuurd. Huis binnen 1 week verkocht en keurig dit proces met meerdere bieders begeleid en goed advies aan mij gegeven. Wanneer je iets te verkopen hebt in de Beemster, dan kan je niet om Tromp heen. Hij kent deze streek als geen ander.

Gerard Kramer
8

De algehele indruk, professionaliteit, presentatie, betrokkenheid en snelle manier van handelen

Sandra Boom
10

Fantastisch geholpen! Vriendelijk, berijkbaar, nakomen van afspraken ! Alvast bedankt!

Jolanda Verheij
8

Goed netwerk, ook qua connecties met andere makelaars. Willem behoudt de rust en weet waar hij mee bezig is. Prima bereikbaarheid. Kantoor heeft ook een goede en professionele uitstraling.

Anoniem
10

Ik heb niks op aan te merken!!!gewoon top goed contact en snel verkocht.. Ik zou je Tromp Garantiemakelaars echt aanbevelen..

Mevr. p.visser
10

Een fijne samenwerking, openheid en duidelijkheid. Er zijn mooie fotou2019s gemaakt die de verkoop hebben bevorderd. Het meedoen aan de Open Huizen route was een goede tip van de makelaar.

Dhr. van Marsbergen
9

Het contact met de makelaar en medewerkers was dik voor mekaar. Ik ben naar alle tevredenheid bijgestaan met de verkoop van mijn woning.

Robert Appelman
10

Gewoon een makelaar welke doet wat hij beloofd. Hij beloofd mijn huis te verkopen. Maakt een presentatie welke klinkt als een klok, zeer goede fotograaf wordt daarbij gebruikt, en binnen 1 week verkocht. Begeleid dit proces prima, geeft mij als verkoper, zeer goede adviezen. Zeer tevreden en gevoel dat hij voor mij aan het werk is zonder teveel risico te nemen dat kopers afhaken.

Mevr. Pommerel
9

We zijn goed begeleid en er werd ook naar onze wensen geluisterd. Het huis is super snel verkocht.

Dhr. Adema
10

Verkoop van de woning perfect verlopen dankzij de deskundige en professionele aanpak van Tromp Garantiemakelaars. Huis was direct verkocht voor hele mooie prijs! Zeer tevreden.

Anoniem
9

Hele prettige makelaars: vakkundig, vriendelijk, innovatief en zeer servicegericht. Ik beveel Tromp Garantiemakelaars uit de Midden-Beemster van harte aan!

Susan Pommerel
9

Prima makelaar die zijn afspraken na komt

Jeroen Groot
9

wij zijn tot nu toe zeer tevreden over tromp makelaars!!!en de film en foto's zijn ook top.. nu het huis nog verkopen dan is het helemaal toppie!!!!

Bert Knispel
9

Prima realistische makelaar

Jaap van Marsbergen
9

de snelle aanpak en prettige behandeling

Marja Termaat
8

Behulpzaam ondanks tegenslagen.

Pieter Goëken
9

Vakmanschap, creativiteit en gedrevenheid gekoppeld aan empathie en commercieel denken en accuraat handelen zijn voor mij naast het zeer prettige contact de belangrijkste kenmerken die ik kan benoemen als ik denk aan de heer Tromp, Maarten Tromp en de rest van het enthousiaste Team.

Annie Boon-Schoute
9

Misschien niet helemaal objectief, maar ik heb al jarenlang een zeer goede werkrelatie met de heer Tromp senior. Het is voor mij dan ook geen enkele discussie welke makelaar mijn huis mag verkopen. Ook met de heer Tromp jr. heb ik de afgelopen dagen een zeer goed contact gehad. Ik heb er alle vertrouwen in.

Albertus Cornelis Boon
9

Plezierig contakt ,laagdrempelig, verstand van zaken.

Jaap Oostwouder
8

Goede samenwerking en een prima presentatie

Anoniem
9

De makelaar heeft uitstekend bemiddeld in de verhuur en de verkoop van het pand. Ik kan zijn organisatie aanbevelden.

Anoniem
8

Plezierig contact en zij hebben de koopsom goed ingeschat. Huis was binnen 1 dag verkocht. Wat wil je nog meer. Zeer tevreden.

Bas van der Weide
9

Duidelijk intake gesprek en helder in de verwachtingen.

Anoniem
9

Onze inmiddels derde ervaring met Willem Tromp als verkopend en aankopend makelaar was bijzonder plezierig ,zeer deskundige begeleiding... Onze ervaring met zoon Maarten, leerschool van vader in een moderne jasje, was ook heel goed, dat geldt ook voor de collega's. Bedankt voor de fijnë samenwerking, Daniela Outmaijer-Gilardoni en Thom v.d.Werf

Geert Bosscha
10

Persoonlijk contact met goed en de uiteindelijke presentatie.

Anoniem
9

Duidelijk in communicatie en persoonlijke benadering. Goede ontzorging wat zich onder andere uit in reminders bij belangrijke zaken.

Kees Timmer
10

Huis moet nog verkocht worden maar we hebben een prima gevoel bij Willem. En dat is het allerbelangrijkste....

Anoniem
10

Er was een prettige samenwerking. De verkoop van ons oude huis is goed geregeld door makelaar Tromp.

Terug
Recent bekeken