Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Altijd open en eerlijk. Neemt de tijd voor je. Mooie videofilm van het huis gemaakt. Situaties of opmerkingen van eventuele kopers goed doorgesproken. Prima vent.

Kim de Loor
8

Maarten is een leuke gozer en naar onze mening, uniek in het maken van de verkoop filmpjes.

Govert Coster
9

Tot nu toe zeer goede ondersteuning. Alles verloopt soepeltjes en volgens plan.

Pé Bosman
8

De intensieve aanpak en aandacht voor het gehele proces komt professioneel over

Anoniem
10

De communicatie met de makelaar was prima. We zijn op tijd op de hoogte gebracht van komende bezichtigingen en ook verdere informatie werd goed doorgegeven.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar verliep vanaf het eerste moment prima. Wij werden over al de handelingen via persoonlijk, telefonisch of mail contact op de hoogte gehouden. De bezichtigingen gingen in overleg en de feedback was fijn. Wij zijn heel tevreden over onze makelaar!

Anoniem
10

Het contact verliep heel goed en de verkoop is boven verwachting goed gegaan. Zeer profesioneel op de markt gebracht.

Tjardina Dijkmeijer
10

Het hele verkoopproces is soepel verlopen. De begeleiding was optimaal. TOP!

Lonneke van olffen-belkom
8

nvt

Wijnand Schouten
8

Presentatie is goed , bereikbaarheid van het bedrijf is uitstekend

Anoniem
9

Prettige manier van samenwerking, leuke verkoopfilm en deskundig advies van 'onze' Beemstermakelaar.

Mevr. Nobel
10

Prima service en mega vriendelijke snelle contacten met iedereen die werkzaam is bij Tromp. Ook filmpje en de foto's voor Funda met veel aandacht uitgewerkt. Top fotograaf die meedenkt en mooie rapportage tot stand brengt. Dit telt ook voor het fimpje waarin Maarten Tromp een prima verkoop rol neerzet. Tromp kan ik iedereen aanbevelen. Iets wat ik dan ook zeker doeud83dudc4dud83dudc4dud83dudc4d!!.

Flip Biben
8

Betrouwbaar, open en een goede verstandhouding.

Tjardina Dijkmeijer
10

Fijn en betrouwbaar adres. Goede service. Grappige presentatie :) Prachtige fotorapportage. TOP!!

Mevr. Knijn-Molenaar
10

We zijn goed geholpen in de verkoop van onze woning. De fotou2019s en film die gemaakt zijn waren erg mooi en werden goed ontvangen bij het publiek. Ook zijn de rondleidingen goed gegaan mensen reageerde enthousiast op Maarten.

Els Steen
9

De video presentatie, gemaakt door een zeer professionele fotograaf. geeft een goede indruk van de woning.

Loes Arts-Striker
8

Nog te vroeg lijkt me. Tot nu toe ben ik heel tevreden.

Anoniem
9

Waardebepaling door Willem gedaan. Video en foto's door Maarten en specialist gedaan. Prima verlopen!

Yolanda Nobel
10

Een 10 geen verbeter punten

Barry Lenting
10

Super fijn contact, mooie foto's en filmpje en een snelle verkoop!

Danielle Lagerwey
10

De service is zeer compleet met een zeer enthousiaste makelaar met oog voor details en presentatie.

Anoniem
8

Prima contact met de makelaar, gemakkelijk toegankelijk. Prachtige video's en foto's die een eerlijk beeld geven. Eenmaal een hapering in de communicatie wat betreft het verkoopcontract.

Ger Wubs
9

Wij zijn erg tevreden over Tromp makelaars. Ze zijn erg toegankelijk en snel met antwoorden. De communicatie is goed.

Mevr. Annemarie Berkhout
10

Wij zijn bijzonder blij dat we voor deze makelaar gekozen hebben . Hij was goed op de hoogte van de locale markt en bovendien lag zijn belangstelling bij stolpboerderijen. Zodat hij alles zeer netjes en deskundig heeft afgewikkeld. Trouwens niet alleen hij maar het hele team , bedankt !! Hartelijke groeten Simon en Annemarie .

Dhr. Schlangen
9

Goede en deskundige begeleiding. Goed persoonlijk contact. Snel schakelen en goede verkoopstrategie. Goede kennis van de lokale markt.

Geerd Schlangen
9

Goede kennis van de markt, goede contacten. Heldere, frisse en persoonlijke aanpak. Goede en snelle opvolging van afspraken en alle correspondentie.

Ger Wubs
8

Prima makelaar. Accuraat en vriendelijk. Eigentijdse presentatie van ons huis.

Anoniem
10

De aanpak van Tromp zit goed in elkaar! Prachtige foto's en video, binnen een week vanaf de opdracht stond de woning al op funda. Tijdens de verkoop onwijs goed op de hoogte gehouden. Volledige begeleiding tijdens de afhandeling. Dik tevreden, dat kan alleen bij Tromp!

Chiara Molenaar
9

We vinden dat Tromp net een stukje extra begeleiding geeft bij het verkopen van de woning waar we naar zochten.

Geerd Schlangen
9

Goed bekend met de lokale markt. Prima inzicht in de mogelijkheden.

Boye Mutsaerts
9

Hele goede presentatie, prettig contact met makelaar en zijn medewerkers.

Mevr. Silvia Koning
10

Ons contact met de makelaar was zeer waardevol. Dankzij hun persoonlijke aandacht en service hebben we ons nieuw droomhuis kunnen realiseren. Persoonlijke aandacht maakt alles mooier. Meedenken en innoveren op de toekomst is dat wat dit makelaarskantoor zo uniek maakt. Samen een aandeel in elkaar zullen we maar zo zeggen.

Anoniem
9

Tijdens gehele proces goed direct en plezierig contact gehad. Goede adviezen en accurate voorlichting.

Dhr. Charl van Zijl
9

Ons traject verliep zeer soepel en we zijn zeer tevreden over onze makelaar. Ze kwamen professioneel over, overlegde goed en hebben ons zeer goed geholpen. Mocht ik ooit weer een makelaar nodig hebben, zal ik zeker weer een beroep op ze doen.

Mevr. Debby Balsing
9

Het kontakt met de makelaar verliep erg goed. Waren altijd goed te bereiken als ik een vraag had en erg behulpzaam. Ik zou deze Makelaar Tromp zeker aanbevelen.

Anoniem
10

Na een kennismaking gesprek is onze woning getaxeerd. Onze woning was toen nog verhuurd (kreeg hulp met de opzeg brief) nadat we wisten wanneer de woning vrij kwam zijn we gestart met foto's maken, de verkoop enz. Als ik vragen had werden die snel en vakkundig beantwoord.

Boye Mutsaerts
9

Tot op heden zeer positief gestemd over onze ervaringen met deze makelaar.

Anoniem
9

De makelaar houdt zich aan zijn afspraken, is transparant in de terugkoppeling en altijd eerlijk. De makelaar biedt graag service en doet dit een persoonlijke manier. We zijn tevreden klanten.

Mevr. Holtrup
9

Communicatie verliep soepel en snel. Problemen werden adequaat aangepakt. Goede verhouding prijs / kwaliteit Kortom zeer tevreden!

Vincent Nijhof
10

Maarten Tromp is een voorbeeld hoe een makelaar moet zijn. De combinatie van zijn enthousiasme, vooruitstrevend inzicht in zaken, anders denken en unieke manier van presenteren zorgt ervoor dat wij hem de ideale makelaar vinden.

Sandro Pronk
10

Snel schakelen en doen wat er beloofd wordt.

Mevr. Ans Schoone
10

Makelaarskantoor Tromp is een zeer professioneel en deskundig bedrijf. Zij kennen de markt erg goed en presenteren je woning bij verkoop op een representatieve en creatieve wijze. Alle medewerkers reageren adequaat en houden je van alle ontwikkelingen prima op de hoogte. Dankzij hun professionaliteit was onze woning snel verkocht.

Charl van Zijl
10

Dienstverlening verloopt prima. Deskundig en zeer betrokken.

Anneke Olieroock
9

gewoon goed

Anoniem
8

Van begin tot het eind goed en kundig geholpen door Willem Tromp en personeel.Willem weet waar hij over praat en is altijd berijd om mee te denken ,makelaardij Tromp is een begrip in de Beemster en vele huizen neemt hij ook in de verkoop .Daardoor is het ook zijn kracht dat er een snelle verkoop van het huis of object tot stand komt ,Tromp makelaardij neemt veel voor je uit handen .Conclusie een goed makelaars kantoor .

Anoniem
10

Duidelijke afspraken, goede kennis van de markt. Garanties durven stellen. Veel informatie van de stand van zaken! Top! Attent naar de kopers.

Mirjam Holtrup
8

Zeer content met alle aspecten

Anoniem
9

Goed contact, we werden steeds op de hoogte gehouden van de voortgang, snelle berichtgeving. Goede voorlichting over de afhandeling.

Wim Koning
9

Prettig en vertrouwd gevoel. Gewoon een mensemens

Mevr. Oostwouder
9

Wij hebben een goede en prettige samen werking met makelarij Tromp genoten. De bezichtigingen werden tijdig gemeld en goed begeleid.

Terug
Recent bekeken