Dit hebben onze klanten ervaren...

Mevr. p.visser
10

Een fijne samenwerking, openheid en duidelijkheid. Er zijn mooie fotou2019s gemaakt die de verkoop hebben bevorderd. Het meedoen aan de Open Huizen route was een goede tip van de makelaar.

Dhr. van Marsbergen
9

Het contact met de makelaar en medewerkers was dik voor mekaar. Ik ben naar alle tevredenheid bijgestaan met de verkoop van mijn woning.

Robert Appelman
10

Gewoon een makelaar welke doet wat hij beloofd. Hij beloofd mijn huis te verkopen. Maakt een presentatie welke klinkt als een klok, zeer goede fotograaf wordt daarbij gebruikt, en binnen 1 week verkocht. Begeleid dit proces prima, geeft mij als verkoper, zeer goede adviezen. Zeer tevreden en gevoel dat hij voor mij aan het werk is zonder teveel risico te nemen dat kopers afhaken.

Mevr. Pommerel
9

We zijn goed begeleid en er werd ook naar onze wensen geluisterd. Het huis is super snel verkocht.

Dhr. Adema
10

Verkoop van de woning perfect verlopen dankzij de deskundige en professionele aanpak van Tromp Garantiemakelaars. Huis was direct verkocht voor hele mooie prijs! Zeer tevreden.

Anoniem
9

Hele prettige makelaars: vakkundig, vriendelijk, innovatief en zeer servicegericht. Ik beveel Tromp Garantiemakelaars uit de Midden-Beemster van harte aan!

Susan Pommerel
9

Prima makelaar die zijn afspraken na komt

Jeroen Groot
9

wij zijn tot nu toe zeer tevreden over tromp makelaars!!!en de film en foto's zijn ook top.. nu het huis nog verkopen dan is het helemaal toppie!!!!

Bert Knispel
9

Prima realistische makelaar

Jaap van Marsbergen
9

de snelle aanpak en prettige behandeling

Marja Termaat
8

Behulpzaam ondanks tegenslagen.

Pieter Goëken
9

Vakmanschap, creativiteit en gedrevenheid gekoppeld aan empathie en commercieel denken en accuraat handelen zijn voor mij naast het zeer prettige contact de belangrijkste kenmerken die ik kan benoemen als ik denk aan de heer Tromp, Maarten Tromp en de rest van het enthousiaste Team.

Annie Boon-Schoute
9

Misschien niet helemaal objectief, maar ik heb al jarenlang een zeer goede werkrelatie met de heer Tromp senior. Het is voor mij dan ook geen enkele discussie welke makelaar mijn huis mag verkopen. Ook met de heer Tromp jr. heb ik de afgelopen dagen een zeer goed contact gehad. Ik heb er alle vertrouwen in.

Albertus Cornelis Boon
9

Plezierig contakt ,laagdrempelig, verstand van zaken.

Jaap Oostwouder
8

Goede samenwerking en een prima presentatie

Anoniem
9

De makelaar heeft uitstekend bemiddeld in de verhuur en de verkoop van het pand. Ik kan zijn organisatie aanbevelden.

Anoniem
8

Plezierig contact en zij hebben de koopsom goed ingeschat. Huis was binnen 1 dag verkocht. Wat wil je nog meer. Zeer tevreden.

Bas van der Weide
9

Duidelijk intake gesprek en helder in de verwachtingen.

Anoniem
9

Onze inmiddels derde ervaring met Willem Tromp als verkopend en aankopend makelaar was bijzonder plezierig ,zeer deskundige begeleiding... Onze ervaring met zoon Maarten, leerschool van vader in een moderne jasje, was ook heel goed, dat geldt ook voor de collega's. Bedankt voor de fijnë samenwerking, Daniela Outmaijer-Gilardoni en Thom v.d.Werf

Geert Bosscha
10

Persoonlijk contact met goed en de uiteindelijke presentatie.

Anoniem
9

Duidelijk in communicatie en persoonlijke benadering. Goede ontzorging wat zich onder andere uit in reminders bij belangrijke zaken.

Kees Timmer
10

Huis moet nog verkocht worden maar we hebben een prima gevoel bij Willem. En dat is het allerbelangrijkste....

Anoniem
10

Er was een prettige samenwerking. De verkoop van ons oude huis is goed geregeld door makelaar Tromp.

Anoniem
9

Wij kennen de makelaar tromp al 30 jaar, wij hebben ons huis bij hem gekocht, en 15 jaar later heeft hij ons huis getaxeerd voor een verbouwing, en nu heeft hij het voor ons verkocht.

Anoniem
10

Goede service, begeleiding, deskundigheid. Altijd vriendelijk geholpen. Denken mee en helpen mee. Echt super. Zeer tevreden. Top makelaar in eigen dorp.

Anoniem
10

Prima communicatie en vakkundige begeleiding, snelle service en bovendien prettige vriendelijke mensen.

Anoniem
9

Prettig contact en een goede inschatting van de marktwaarde van onze woning. De woning is binnen twee dagen voor een mooie prijs verkocht. De communicatie was goed en prettig. kortom, een prima uitgevoerd verkooptraject. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Tromp Garantiemakelaars aan.

Anoniem
8

Mijn ervaring met de makelaar is goed. De lijnen zijn kort, zakelijk en tegelijk gemoedelijk. De communicatie is open en duidelijk. je wordt goed geïnformeerd en vragen worden helder en duidelijk uitgelegd. Een prettige samenwerking!

Klaas Zijp
9

Straald vertrouwen uit en goede kennis van zaken. Kent zijn gebied goed. Hopende op een voor ons goede afloop.

Martin Brama
8

Goede communicatie en een prettig contact. Een makelaar met een goede zakelijke instelling.

Anoniem
9

Werkt goed en heeft kennis van zaken. Denkt goed mee om alle partijen tevreden te stellen.wij zijn zeer tevreden,over de gang van zaken.

Timo Nijboer
8

Het is nog wat vroeg voor een juiste beoordeling maar vooralsnog zijn we zeer tevreden .

Anoniem
9

Het was heel prettig om samen te werken. de begeleiding die wij kregen van onze makelaar vonden wij goed.

Anoniem
9

Ik ben zeer tevreden over het verloop van de verkoop van mijn woning, wat buiten verwachting heel snel ging, de feitelijke verkoop was binnen een week geregeld de afspraken die ik met Tromp makelaars maakte werden keurig gerespecteerd en uitgevoerd. Door de snelheid was er soms in de communicatie wel eens een klein hobbeltje maar dat doet niet af aan de deskundigheid van Willem Tromp en het verloop van de verkoop. De koop van mijn nieuwe huis was gekoppeld aan de onvoorwaardelijke verkoop van mijn huis waarbij ik ook door hun ben geholpen met de afspraken in een voorlopig koopovereenkomst om dit op de juiste wijze op papier te zetten, zodat dit ook voor alle partijen duidelijk was. Nogmaals ben ik Tromp makelaars en in dit geval Willem dankbaar voor de begeleiding.

Anoniem
8

Goed advies mbt vaststellen vraagprijs/verkoopprijs Bezichtigingen, taxatie, bouwkundige keuring prima geregeld en afgehandeld.

Janco Dorland
10

Duidelijke communicatie.

Andre Droog
8

ik heb dit huis 30 jaar geleden van Tromp gekocht.

Albert van Lochem
8

Tromp en medewerkers zijn zeer actief, toegankelijk en vriendelijk.

Anoniem
9

Geeft een realistisch/eerlijk beeld mbt verkoopprijs van het huis. Geeft adviezen maar laat de keuze aan jou als verkoper. Is zeer betrokken.

Koos Koppes
8

Snel en doelgericht, werken, geen afwachtende houding. Alles positief ervaren.

Freerk Dijkmeijer
8

Prettige samenwerking.

Anoniem
8

Goede begeleiding bij bezichtingen Feedback kan iets beter. Super afhandelingen bij de verkoop. Makelaar is aan te bevelen

Frederika van Dalen
10

Zeer klantvriendelijk, vertrouwd, goede voorlichting en in het eigen dorp. Top!

anoniem
8

Goede begeleiding/ communicatie

Anoniem
9

Ik ben zeer tevreden over Tromp GarantieMakelaars, ze houden je goed op de hoogte van de veranderingen en wordt altijd netjes te woord gestaan, ik zou deze makelaar zeker aanbevelen

Ronald Lanting
8

Proffesioneel

Marcel Lof
9

Erg fijn om mee samen te werken Top.

Ans Bijleveld
7

Mijn eerste indruk is goed. Hoop op een goede samenwerking.

Bertus Lenting
9

service en presentatie is prima.

Jan Laan
10

Tromp garantie makelaars doen wat ze beloven en komen bij elke vraag snel met een antwoord, dit geeft bij mij een goed gevoel.

Terug
Recent bekeken